top of page

Door mijn passie voor gezondheid en werkgeluk, volgde ik zowel de opleiding tot gecertificeerd gezondheidscoach en geaccrediteerd loopbaancoach. 

 

Als coach ben ik jouw sparringpartner, die je stimuleert om in beweging te komen, te veranderen en je doelen te bereiken.

 Loopbaancoach 

Een gezonde carrière zal je veranderen, je doen groeien en je voortduren blijven uitdagen. Ik ben er om je te helpen de rol en het bedrijf te vinden die je opvrolijken en om je terug te verbinden met werk dat betekenisvol is voor jou.

I-FOCUS LOGO wit.png

Ik ben een door VDAB geaccrediteerde loopbaancoach en aangesloten via IFOCUS coaching. Indien je voldoet aan de voorwaarden (https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding ) betaal je slechts €90 voor 7u loopbaancoaching.

Loopbaancheque_label.jpg
IMG_3284 2_edited.jpg
individu.png

 Voor wie? 

jij als  individu 

Loopbaancoaching helpt je richting te vinden in je carrière. Als coach kan ik je helpen je sterke punten te identificeren en te ontdekken wat je echt wilt. Door middel van persoonlijke gesprekken en begeleiding kunnen we jouw carrièrepad vormgeven en ervoor zorgen dat je de juiste tools en vaardigheden hebt om je ambities waar te maken.

bedriijf.png

jij als  bedrijf 

Loopbaancoaching is een waardevolle investering voor bedrijven. Als coach begeleid ik werknemers bij het ontdekken van hun sterke punten en ontwikkelen van vaardigheden, wat leidt tot betere prestaties en hogere tevredenheid. Zo ontstaat een positieve werkcultuur en wordt het potentieel van werknemers benut. 

 Loopbaanaanbod 

 Contacteer me 

Baron Ruzettelaan 260,

8310 Assebroek, Brugge

0479 71 61 33

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page